Informatie, zwaartekracht en Yoda quotes

Beeld en Coaching Ik heb vanochtend maar even de gemakkelijke versie gelezen over het heelal, de zwaartekracht en de theorie van de Nederlander Erik Verlinde. Jammer voor hem, maar ik kan de achternaam al een paar jaar niet meer horen zonder ietwat oprispingen te krijgen. Komt door die Albert, het programma en de vuilspuiterij over anderen.

Maar goed. Volgens Erik is zwaartekracht een product van sterren die weerstand op elkaar uitoefenen. Er zit kennelijk allemaal informatie tussen die sterren en daarmee gebeurt iets waardoor er extra zwaartekracht wordt gemaakt. Ze leveren de zwaartekracht dus eigenlijk zelf.

‘Als Trump wint is er morgen, vandaag dus, een kleine mini-crash op de beurs.’. Pikte ik ergens op. Eigen schuld, dikke bult. Tenminste dat was mijn eerste gedachte. Actie is reactie. En als ik in the U.S.A. zou hebben gewoond dan zou het middelpunt vliegende kracht verzameld in mijn eigen ik problemen hebben met zoveel gevoelens van walging voor deze laatste verkiezingen. Wie er ook wint, het was een aanfluiting voor de westerse wereld en een regelrechte aanval op onze ontwikkeling als mens. Ik hoop echt dat E.T. er allemaal niets van heeft meegekregen.

E.T. Ik heb een zwak voor hem. Hoef de filmmuziek van John Williams maar te horen of de waterlanders maken almaanstalten. In de ogen en opvattingen van Trump zal ik wel een looser zijn but Who Cares. Ik heb ook een zwak voor Yoda. Zal het maar direct bekennnen. Hou ook van zijn talrijker mooie little quotes. “If stupid you are, speak you should not”.

Laat ik het maar, voorlopig althans, bij het hier en nu houden. Bijvoorbeeld bij de herfst en het loslaten en bij het natuurlijke kleurenpalet dat zo maar, zo maar, als cadeau elk jaar weer ontstaat.

Mooie woensdag, take care.