Woorden, beelden en oud metaal

Mart van Zwam En door! Want we zijn al over de helft van mei en er is nog zoveel te beleven, te doen en te ervaren.

Hongerpandemie en corona-eenzaamheid waren wel de woorden die gisteren bleven na sudderen. Tel daarbij het grappige seksbuddy op dat van stal werd gehaald dan was dat wel de belangrijkste zaterdagse woordoogst.

Ergens tussen het bekijken van Anselm Kiefer’s werk en de inspiratie van de filosofie in was er een moment van rust, ruimte en bezinning. Groenteplantjes gingen in de grond. Klaar voor het proces van groei, op weg naar de fase van eetbaarheid. Bon Voyage!

Het oude metaal lonkt. Er heb er nogal wat van en dat beloofd. Energie zal zich vermengen met je best doen, openstaan en zien wat er van komt. Vorm, vorm, vorm! Al eerder was ik er fotografisch mee aan de slag. Het leverde al iets op. Industriële uitstraling met respect voor en bewondering voor de uiteindelijke vorm. De foto is uiteraard nog te bestellen, mooi uitgevoerd en geprint op di-bond oftewel aluminium.

Langzaam zag ik de versmelting van het gloeiende lood in Kiefer’s werk met de eerder gebruikte olieverf. Laag ging de strijd en samenwerking aan met andere lagen, openbaring volgde in de tijd wat later.

Schielijk gumde de RIVM het woord seksbuddy snel uit maar er was al veel ophef. De hilariteit was allang in de stroomversnelling gegaan. Als onderdeel van een rivier plus een enorme waterval.

Ik ben al een tijdje single. Het is maar dat je het weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *