Genoeg, welletjes en andere zondagse zaken

CD39AFFF-9A96-4FA3-882C-588E6BE3CD57En zo was het wel genoeg. En welletjes niet te vergeten. Het regende gisteren op een zeer kleine pauze na nagenoeg de hele dag. Een perfecte dag om binnen je heil te zoeken en de dingen te doen, zondags of niet.

Er is niet veel over van dat zondagse. Winkelen is bijvoorbeeld mogelijk. Net als boodschappen doen. Van te voren geld opnemen bij een plaatselijk kantoor van je favoriete bank hoeft al jaren niet meer, het is 24/7 beschikbaar net als zoveel andere onderdelen van het leven. 

En zo was het wel genoeg. En welletjes niet te vergeten. Dat moet een aantal apen te Belfast Zoo in Noord-Ierland ook hebben gedacht. Met een afgebroken tak maakten ze een geïmproviseerde ladder, klommen omhoog en zochten de vrijheid. Misschien voor korte duur, maar dat laatste maakte de NOS me niet duidelijk. Te zien was alleen een kort met een mobiel opgenomen filmpje met op de achtergrond het geluid van een verbaasd kind.

In de Brabanthallen te Den Bosch was gisteren iets anders aan de gang. Aldaar was er dit weekend een beurs voor de behoeftigen in de wereld der erotiek. Hoogstwaarschijnlijk met onder andere spannende uitmonsteringen, speeltjes, boeken, films, foto’s en dergelijke. Zweepjes zullen er ook wel tentoongesteld zijn. Zo is het wel genoeg dacht niet alleen een betrapt stelletje dat daar stiekem aan het sexen was geslagen, ook de SM-ers zullen dat ‘zo is het wel genoeg’ thuis wel, uit noodzaak of niet, bezigen. 

En zo is het wel genoeg. Het werk, zie bijgevoegde afbeelding, met als titel ‘No/Yes Regrets’ staat na te drogen, er moet nog een jaartal en naam van de maker op, maar klaar is Kees! 

Interpreteren staat vrij. Het kan een terrorist zijn, iemand die ons angst aan jaagt, een bommenlegger zoals ge wilt of gewoon iemand die in de late nacht of alras naderende ochtend spijt heeft van hetgeen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *