Een beeld, 6 mm en een speciale categorie

249251C9-E687-44E0-931E-F0FEDB1A4630Een verticaal stuk speksteen. Een gat boren, stuk beton-ijzer er voorzichtig intikken. Raamwerk maken van draad, vulling en de eerste laag van vormgevend cement. De dag van gisteren was grotendeels er een van werk en uiteraard beeld.

Goed, de (onze)leeuwinnen wonnen nipt en in blessuretijd. Volgens de coach hadden ze teveel gewandeld. Zou best eens kunnen. In ieder geval was het tempo laag. Een heel verschil met de werkwereld anno nu. Daar is de druk hoog, zit het tempo er strak in en zijn targets geworden tot het ultieme gevoel van (moeten)presteren.

Het beeld van de tanden en kiezen bij de tandarts, waar anders, was best confronterend. Via een handspiegel kreeg ik een goed zicht op wat er zich zoal afspeelt. De beide IKEA beelden aan de muur van Parijs met de Eiffeltoren als hoofdonderwerp (ter geruststelling en afleiding)maakten het gevoel van er niet beter op. Over smaak valt niet te twisten, over gemaakte keuze’s wel.

Pockets, daar ging het vooral bij de tandarts plus mondhygiëne over. En 6 mm. Wat dan weer (ver)buiten de grens van 3 mm valt. En dat ik (daardoor)in een speciale categorie ben aanbeland. Niks nieuws zou ik zo zeggen.